MINI - Do 4.000 evra uštede

MINI Srbija je pokrenuo novu prodajnu akciju za MINI modele Countryman, Cooper S i One sa 5 vrata koja kupcima donosi do 4.000 evra uštede

Dodatna pogodnost je potpuno besplatan redovan servis tokom 4 godine ili 60.000 pređenih kilometara

Gratis servisni paket obuhvata radove i servisiranje fabrički proizvedenih vozila i to po sledećim stavkama: Zamena ulja u motoru koja podrazumeva i zamenu filtera za ulje, servisiranje / zamena filtera za vazduh, filtera za gorivo, mikro filtera, svećica, proveru i zamenu kočione tečnosti, kompletna provera vozila.

mini 02

Akcija traje do isteka zaliha ili 31.12.2016. i važi za modele sa lagera koji su dostupni za isporuku odmah, osim za MINI ONE model sa 3 vrata koji se već u okviru prodajne akcije nudi po ceni od 19.990 eura sa bogatim paketom opreme. Do novog MINI automobila moguće je doći putem potpuno novog načina finansiranja MINI SELECT FINANCING u kome kupci mogu prilagoditi celokupan plan otplate vozila prema svojim potrebama i u skladu sa budžetom. Ovaj jedinstven način finansiranja omogućava da kupac kreira ratu po svojoj želji, kao i otkupnu vrednost automobila po isteku poslednje rate.

mini 01