Honda – Zvedana saradnja

U Honda salonu u Beogradu, potpisan je Ugovor o sponzorstvu, kojim se dosadašnja uspešna saradnja između kompanije Delta Automoto i KK Crvena zvezda nastavlja

Košarkaški lider na ovim prostorima svoje poverenje još jednom je poklonio brendu Honda koji je sinonim za kvalitet i pouzdanost kada su automobili u pitanju.

Delta Automoto je još pre 3 godine prepoznao sportske ambicije crveno-belih koji su u prethodnoj sezoni osvojili dva trofeja: šampionski prsten ABA lige i titulu šampiona Srbije i ušli u Top 8 fazu Evroliga takmičenja. Uspehe su nastavili da ređaju i u novoj sezoni sa do sada ostvarene 4 pobede u najjačem i najvećem evropskom klupskom takmičenju. Ključeve Honda CR-V modela preuzeli su prvotimci Ognjen Kuzmić, Čarls Dženkins i Nejt Volters, koji su direktorki kompanije Delta Automoto Aleksandri Đurđević uručili košarkašku loptu sa potpisima igrača.

honda 01

Pozdravljajući goste iz KK Crvena zvezda, direktorka Đurđević je poručila: ”Verujemo da će snaga snova, koju sa sobom nosi brend Honda, tim Crvene zvezde odvesti do samog vrha srpskog, regionalnog i evropskog takmičenja.” Davor Ristović direktor KK Crvena zvezda takođe je izrazio zadovoljstvo nastavkom saradnje sa Hondom: „Veliko nam je zadovoljstvo što je tako poznata i velika kompanija prepoznala šta radimo i što podržava KK Crvena zvezda. Nadam se da ćemo se i u ovoj sezoni zajedno sa brendom Honda radovati novim pobedama i trofejima u sezoni koju smo uspešno započeli”

honda 03

Čarls Dženkins i u drugoj sezoni u crveno-belom dresu sa zadovoljstvom vozi model Honda CR-V: „Još prilikom prvog dolaska u Crvenu zvezdu vozio sam Hondin model CR-V, a u njemu ću rado uživati i ove sezone jer je vrlo udoban i pouzdan. Drago mi je što je Honda, inače veoma popularan brend i u SAD odakle dolazim, partner mog kluba već godinama. Ovo je za mene prirodna saradnja - uspešnih sa uspešnima”