Opel - Mokka X i Zafira stigle na srpsko tržište

Kompanija Opel nedavno je u Hotelu Hyatt brojnim okupljenim gostima i predstavnicima medija predstavila najnovije modele Moku X i Zafiru

Opel novitete odlikuje atraktivan dizajn, napredni multimadijalni sistemi, kao i veoma bogata opremljenost već kod baznih verzija

Na samom početku programa prisutnima se obratio direktor predstavništva Opela za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, g-din. Dragan Nenadović, koji je svima poželeo dobrodošlicu i upoznao goste svim uspesima koje je kompanija postigla u ovoj godini.Nakon gospodina Nenadovića, gostima su se obratili g-din. Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje i g-din. Nenad Buha, menadžer prodaje Opela, koji su predstavili Mokku X i Zafiru.

Mokka X

Još od lansiranja 2012., Opel Mokka je u neprestanom jačanju i usponu. Sada nova Opel Mokka X nastoji da još više dobije na popularnosti. Pored nedavno lansirane nove generacije 1,6-litarskih „bešumnih dizela“, nova Mokka X će takođe proširiti svoju benzinsku ponudu sa novom generacijom 1,4-litarskog Direct Injection Turbo agregata, koji će doći u kombinaciji sa automatskom transmisijom, Start/Stop sistemom i pogonom na sve točkove.Nova MOKKA X se prodaje po ceni od 17.900 evra.

Nova Zafira

I Zafira je napredovala na mnogo načina. Nova generacija Opelovih IntelliLink info-zabavnih sistema, sa Apple CarPlay i Android Auto funkcijama, uz Opel OnStar (uključujući 4G/LTE Wi-Fi izvor internet signala tamo gde je dostupan), osiguravaju da Zafira nudi optimum kada je digitalna povezanost u pitanju, kako vama, tako i vašim prijateljima ili porodici za vreme putovanja.

Dragan Nenadovic kompanije Opel
Dragan Nenadovic govorio je o uspesima kompanije Opel u 2016.

Pored ovoga, Opel je uveo kompletno adaptivno LED prednje osvetljenje u segment, čineći stilski izražajnu Zafiru komfornim putujućim salonom za vozača i putnike.Unutra, nova Zafira dolazi sa potpuno redizajniranim kokpitom, sada sa jednostavnijom i elegantnijom postavkom. Novi dizajn ne samo što pruža optimizovanu preglednost ispred vozila, već takođe obezbeđuje da displej i kontrole počivaju u optimalnoj zoni domašaja.

Miroslav Vrcelj predstavio je Mokku X
Miroslav Vrcelj predstavio je Mokku X

Ekran info-zabavnog sistema, koji je ranije počivao na vrhu centralne konzole, zamenjen je novim, integrisanim ekranom osetljivim na dodir, koji se nalazi niže, što je omogućilo eliminaciju mnogih dugmića. Prekidači su sada precizno integrisani u sveukupan dizajn. Početna cena modela Yafira je 17.300 evra.

Nenad Buha predstavio je Zafiru
Nenad Buha predstavio je Zafiru