BMW – Popust pred zimu
FOTO: BMW

BMW – Popust pred zimu

BMW Srbija je u susret zimskoj sezoni pripremio popust od 15 procenata na ponudu originalnih BMW zimskih točkova

Dizajnirani da precizno odgovaraju BMW modelima, zimski točkovi garantuju sigurnost, a estetski postaju deo ličnog stila vozača

Originalna BMW ponuda zimskih točkova nudi značajne prednosti u odnosu na letnje pneumatike na temperaturama od 7⁰ i niže. Potrebna je prava oprema kako bi osigurali uživanje u svakoj krivini tokom vožnje po snegu i ledu. Pored originalnih zimskih točkova, za potpuno uživanje u vožnji tokom zimskih uslova preporuka BMW-a je BMW inteligentni pogon na sva 4 točka xDrive koji osigurava najbolje moguće prianjanje i uvećava agilnost u svim uslovima vožnje. Sistem reaguje munjevito i proaktivno tako da se prilagođava novim uslovima na način koji ne ugrožava komfor i prevazilazi očekivanja putnika.

finedata A0216970

Podsecamo da je u BMW salonima aktuelna rođendanska ponuda za BMW X modele sa M paketom opreme u promotivnom periodu koji traje do 15.11.2016. godine. Kupovinom BMW modela X1, X3, X4, X5 ili X6 klijenti ostvaruju pravo na BMW produženu garanciju u trajanju od čak 5 godina ili 200.000 pređenih kilometara, a izborom prepoznatljivog M paketa opreme, značajno uštede.