OPEL - Predstavljena komercijalna vozila
Foto: Opel

OPEL - Predstavljena komercijalna vozila

Kompanija Opel obeležila je dugu tradiciju proizvodnje komercijalnih vozila vrhunskog kvaliteta jedinstvenim događajem OPEL CV EXPO u hotelu Radison Blu u Beogradu

U saradnji sa svojim ovlašćenim partnerima, brojnim okupljenim gostima i budućim flotnim kupcima omogućen ekskluzivan uvid u širok spektar Opelovog komercijalnog programa

Plato ispred hotela Radison Blu bio je popunjen flotom Opel vozila koja je, ovom prilikom, ekskluzivno predstavljena sa ovlašćenim partnerima kompanije među kojima su Autopromet, Beoauto, Auto One, Auto Mirkos i Interauto-trade.

Opel 01
Dragan Nenadović - direktor predstavništva Opel za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju

Na samom početku programa prisutnima se obratio direktor predstavništva Opel za Srbiju, Bugarsku, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju, g-din. Dragan Nenadović, koji je svima poželeo dobrodošlicu, a nakon gospodina Nenadovića, gostima su se obratili g-din. Miroslav Vrcelj, menadžer flotne prodaje i g-din. Aleksandar Nikolć, menadžer prodaje komercijalnih vozila.

Opel 02
Miroslav Vrcelj - menadžer flotne prodaje

Od proverene pouzdanosti do vrhunskog kvaliteta i odlične opremljenosti, Opel komercijalna vozila su napravljena da odgovore na sve potrebe i zahteve jednog poslovnog sistema. Movano, Vivaro, Combo i Corsa Van su sigurni partneri koji predstavljaju stvarnu podršku svačijem biznisu. Izvajane linije Opel Corse savršeno pristaju novom modelu Corsa Van, Opel Combo je kompaktan, prostran i lak za utovar, Movano je dostupan u različitim varijantama, a elegantni Vivaro se, sa razlogom, ubraja među lidere u svojoj klasi!