Petrol – Kompletirana ponuda
FOTO: ARHIVA

Petrol – Kompletirana ponuda

U sklopu renovirane benzinske stanice Petrol, koja se nalazi neposredno kod isključenja sa autoputa E-75 za Staru Pazovu, otvoren je restoran McDonalds

Ovo Prvi McDonald’s restoran u Staroj Pazovi, a peti u Vojvodini ukupno ima 140 sedećih mesta, otvorenu kao i zastakljenu baštu

Početkom jula, otvoren je 25. po redu McDonald’s restoran u Srbiji. On se nalazi u Staroj Pazovi, tačnije u okviru renovirane benzinske stanice Petrol. Inače, samu benzinsku stanicu i restoran svečano su otvorili Veselin Janićijević, direktor kompanije McDonald’s u Srbiji, Željko Bjelan, direktor kompanije Petrol u Srbiji i predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović.

Ovo Prvi McDonald’s restoran u Staroj Pazovi, a peti u Vojvodini ukupno ima 140 sedećih mesta, otvorenu kao i zastakljenu baštu, deo ponude iz McCafea, kao i McDrive. Radno vreme ovog restorana je od 0-24 časa. Restoran u Staroj Pazovi primenjuje i sada već dobro poznat „Made for You“ koncept služenja hrane. U onom trenutku kada gost poruči hranu, osoblje u kuhinji počinje da priprema njegovu porudžbinu, zavaljujući čemu gost dobija još svežiji obrok, pripremljen baš za njega.
Vrednost pomenutog objekta je oko milion evra, a dobra vest je da će biti obezbeđen posao za oko 50 radnika. Istovremeno, obnovljena bezniska stanika kompanije Petrol tako je dobila još bogatiji sadržaj, a putnici razlog više da se tu zaustave i uz kvalitetna goriva i uslugu, naprave predah.