SEAT – Kesić uči da vozi u Leonu
Foto: SEAT

SEAT – Kesić uči da vozi u Leonu

Popularni voditelj i novinar, Zoran Kesić, nedavno je potpisao ekskluzivni ugovor sa kompanijom Porsche SCG. Od sada će on biti zaštitno lice kompanije Seat

Ova kampanja je samo početak većeg broja akcija brenda SEAT planiranih za narednih nekoliko meseci, a kompanija Porsche SCG veruje da će ovakvom kampanjom promeniti pravac razmišljanja vozača u Srbiji

Promena političke ili seksualne orijentacije, zaokret na privatnom planu ili transfer na neku drugu televiziju, bila su samo su neka od nagađanja koja su se čula u javnosti od kada je voditelj čuvene emisije „24 minuta” Zoran Kesić, najavio promenu svog pravca. A onda je na dugoočekivanoj konferenciji za medije u Radison Blu Old Mill Hotelu u Beogradu, ova dilema razrešena.

SEAT Kesic slika 3

„Svašta sam čuo o sebi ovih dana, i da sam ušao u neku stranku, i da sam homoseksualac i da imam neku aferu, a ja sam odlučio da konačno položim vozački i da žena prestane više da me vozi. Sve se ovo desilo u trenutku kada sam video i upozna on je ga koji nije u glavnom toku i koji nije poznat kao drugi, ali je meni magičan – SEAT”, izjavio je Kesić i najavio saradnju sa Porsche SCG u Srbiji. „Sada će i žena moći malo da predahne jer će mi SEAT pomoći da se ostvarim i kaovozač”, rekao je popularni novinar.

SEAT Kesic slika 2

„Saradnja poznatog voditelja i kompanije Porsche SCG bila je logičan iskorak u SEAT kampanji jer se Kesićeve osobine poput toga da on nije mainstream, da ne misli kao drugi, da ima sve što je potrebno za uspeh, hrabar je i voljan da ide do krajnjih granica u svom poslu - potpuno podudaraju sa vrednostima SEAT brenda. Sa druge strane, Kesić nema ni vozačku dozvolu što daje dodatni zaokret ovoj kampanji”, izjavio je Manolito Vujičić, generalni direktor Porsche SCG.

Ova kampanja je samo početak većeg broja akcija brenda SEAT planiranih za narednih nekoliko meseci, a kompanija Porsche SCG veruje da će ovakvom kampanjom promeniti pravac razmišljanja vozača u Srbiji i skrenuti njihovu pažnju na SEAT.
Tokom kampanje Porsche SCG kroz mrežu individualnih predstavnika prodaje, kao i u prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu, ponudiće modele SEAT Ibiza, SEAT Leon i SEAT Toledo sarazličitim tipovima motora, sa odličnim paketima opreme, i sa tradicionalno dobrim opcijama finansiranja.