Toyota - Avensis sa dizel motorom po ceni benzinca

U mreži Toyotinih prodajnih centara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku potencijalnim kupcima modela Avensis od 15. maja nudi se jedinstvena mogućnost da ovaj model u verziji sa D4D dizel motorima od 1,6 litara od 112 KS i 2,0 litara od 143 KS, s šestostepenim ručnim menjačem i paketima opreme Terra i Luna kupe po ceni verzija s istom opremom i benzinskim Valvematic motorima od 1,6 i 1,8 litara.

Toyotin dizel motor od 1,6 litara slovi za izuzetno ekonomičan: ugrađen u Avensis s četvora vrata, prosečno troši samo 4,2 litra dizela na 100 km, dok emisija ugljen-dioksida iznosi 108 g/km. Dizel od 2,0 litra prosečno troši 4,5 litara dok emisija ugljen-dioksida iznosi 119g/km.

Specijalna ponuda važi za Avensise s četvora vrata i paketima opreme Terra i Luna. Paket Luna, na primer, uključuje automatski dvozonski klima uređaj, Toyota Touch 2 ekran u boji od 8 inča osetljiv na dodir, multiinformacioni ekran u boji od 4,2 inča ispred vozača, Start/Stop sistem za automatsko isključivanje i ponovno startovanje motora, kameru za pomoć pri vožnji unazad, svetla za maglu, prednja i zadnja svetla u LED tehnologiji, aluminijumske naplatke od 16 inča. Za ovaj model važi petogodišnja garancija bez ograničenja u prevaljenim kilometrima.

Više informacija na Toyota sajtu.