Odštampajte ovu stranicu
SEAT Leon je Best Buy automobil za 2021.godinu

SEAT Leon je Best Buy automobil za 2021.godinu

Ovo je drugi put u 70 godina dugoj tradiciji, da SEAT dobija ovu prestižnu nagradu a prva je bila odeljena modelu SEAT Ateca 2017.godine

Jubilarna, dvadeseta dodela svečanih nagrada AUTOBEST održana je u Barseloni i okupila je preko 150 gostiju iz 34 različite zemlje

Nagrada AUTOBEST jedna je od najprestižnijih u Evropi i održava se od 2001. godine. 32 novinara koji su činili komisiju, imali su priliku da isprobaju paletu agregata modela SEAT Leon, uključujući i plug-in hibridnu verziju, tokom finala održanog u Austriji početkom novembra 2020. godine.

SEAT Leon receives Best Buy Car of Europe 2021 03 HQ

Sve generacije modela SEAT Leon, koji definiše segment, prodate su širom sveta u čak 2,4 miliona primeraka. Danas je SEAT Leon, uz pomoć najnovijih dostupnih sistema pomoći vozaču, jedan od najboljih u svojoj kategoriji, dodatno ojačan sa pet zvezdica dobijenih na Euro NCAP testovima 2020.godine.

SEAT Leon receives Best Buy Car of Europe 2021 04 HQ

Dizajniran, razvijen i proizveden u Barseloni, trudi se da zadrži svoju poziciju, ne samo kao stub u liniji vozila marke SEAT, već u čitavom svom segmentu. SEAT Leon danas nudi visok nivo povezanosti, spektar najnovjih sistema asistencija i opreme kao i široku paletu pogonskih agregata, koji daju vozačima vozilo koje odgovara svim životnim potrebama.

DRIVEin magazin. Supported by SAT Media Group
Ni jedan deo sajta ne može biti kopiran kako u celosti tako ni delom.
DriveIn online magazine i sajt su pod autorsko-pravnom zaštitom, te svako neovlašćeno korišćenje od strane trećih lica predstavlja krivično delo.
Za svako korišćenje intelektualne svojine (logo, grafika, tekst, fotografije), potrebno je pismeno zatražiti i dobiti odobrenje od strane ovlašćenog lica.