Martovska prodajna akcija u SEAT salonima

Od početka marta, SEAT u Srbiji je za većinu svojih modela pripremio specijalnu prodajnu akciju

Na primer, Best Buy automobil u Evropi - novi SEAT Leon u toku trajanja ove akcije ima preporučenu cenu već od 15.990 evra

U pitanju je SEAT Leon 1.0 TSI koji između ostalog sadrži i aluminijumske felne, tempomat, Bluetooth, media System plus od 8.25”, LED prednje farove, climatronic.
Dok je za ljubitelje snažnijih motora i sportskih karakteristika model SEAT Leon FR snage 150 KS, sa automatskim menjačem u martovskoj prodajnoj akciji dostupan je sa uštedom od 4,500 evra. 

02 New SEAT Arona 3.4 Orange Studio S HD

SEAT Arona, jedan od najprodavanijih SEAT modela, sada ima preporučenu maloprodajnu cenu već od 14,990 evra.
U pitanju je SEAT Arona 1.0 TSI snage 95KS. Posebno se ističe ponuda ovog modela u nivou opreme Style sa dodatnim opcionalima koji su uključeni u cenu a to su: SEAT Digital Cockpit, Aluminijumske felne , Navigacioni uređaj od 8”, prednji i zadnji parking senzori, kamera za vožnju unazad, Wireless punjač mobilnih telefona. Preporučena cena ovako opremljenog modela u martovskoj prodajnoj akciji iznosi 16.990 evra. 

All new SEAT Leon 5 doors 01 HQ

Najveći SEAT model, SEAT Tarraco u toku ove akcije ima preporučenu cenu već od 24.990 evra i to sa motorom snage 150 KS i opremom koja između ostalog sadrži FULL LED svetla, navigacioni uređaj  9,2”, kameru za vožnju unazad, metalik boju, Driving profile selection. Prodajni adut u ponudi modela Ateca je automobil sa benzinskim 1.5 TSI motorom snage 150 KS i sa automatskim DSG menjačem, parking senzorima napred i pozadi, navigacionim uređajem i aluminijumskim felnama od 17” koji će biti u ponudi sa uštedom od čak 5,899 evra.

Vozila su proizvedena 2021. godine i većina se već nalazi kod ovlašćenih SEAT prodavaca gde je moguće zakazati i test vožnju.

Za više informacija na raspolaganju je i oficijelni SEAT sajt www.seat.rs

SEAT Tarraco 001 HQ
SEAT Ateca 01 HQ