Promenjen lav - Peugeot je predstavio novi logotip

Od 1850. PEUGEOT ima deset uzastopnih logotipa, koji svi imaju lavovski amblem. Danas je jedanaestu verziju, još modernizovaniju, kvalitetniju i elegantniju, upravo kreirao PEUGEOT Design Lab, studio za globalni dizajn brenda PEUGEOT

Prezentovan 2010. godine, trenutni logotip je trebalo da se promeni kako bi se krunisalo unapređivanje brenda. Nakon potpunog redizajna svojih vozila tokom poslednjih 10 godina, PEUGEOT redizajnira i svoj logotip kako bi išao u korak sa svojim proizvodima

Tokom poslednjih 10 godina, čitav asortiman proizvoda pretrpeo je zapanjujući preokret. I ovo je ono što je postignuto: „Međunarodni kombi godine“ sa PEUGEOT e-Ekpert-om 2021. godine i Partnerom 2019. godine i tri „Automobila godine“ (PEUGEOT 308, izabran 2014. godine, PEUGEOT 3008, izabran 2017. i PEUGEOT 208, izabran 2020.). I pre svega, elektrifikovani asortiman, kako za putnička, tako i za laka komercijalna vozila.

PEUGEOT PR EDITION

Novi logotip prezentuje ono što je PEUGEOT značio juče, šta PEUGEOT znači danas i šta će PEUGEOT značiti sutra. Budući da doživljaj brenda PEUGEOT nije ograničen na zastupništvo ili veb lokaciju, brend lansira novu kolekciju životnog stila, jednostavnu, atraktivnu i kvalitetnu: odeća, proizvodi od kože, modni dodaci, elektronski dodaci, posuđe, dopisnice, ambalaža, minijature... To je čitav PEUGEOT univerzum koji je u skladu sa svojim novim identitetom brenda.

PEUGEOT PR LIONSOFTIME4

Ovaj grb otvara put ekosistemu brenda koji nije ograničen samo na njegov vizuelni identitet. U sebi nosi dublju promenu. Promena stava; novo stanje uma; novi način života. Cilj PEUGEOT-a je da svojim trenutnim i budućim kupcima ponudi brend koji ispunjava njihove zahteve. Brend PEUGEOT je bezvremenski. Izmišlja se iznova i iznova.