Novi Seat Leon promovisan u Srbiji

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora predstavila je novi SEAT Leon i time zvanično započela prodaju ovog modela na tržištu Srbije

Dizajn četvrte generacije modela Leon je inspirisan svetlošću Barselone i kao rezultat toga novi SEAT Leon ima značajno izražene linije koje uz sportski karakter donose više emocija.

Prednja svetla u FULL LED tehnologiji i zadnja “coast to coast“ svetla savršeno upotpunjuju izgled novog Leona. Istaknute linije inovativnog dizajna su doprinele su smanjenju otpora vazduha od čak 8% u odnosu na prethodni model.
Povećane dimenzije modela sa 5 vrata i Sportstourera (86 mm i 93 mm) omogućavaju veći prostor na zadnjim sedištima i nude još veći kapacitet prtljažnika za Sportstourer.

IMG 20200928 111721

Novi multimedijalni uređaj sa ekranom od 10 inča kojim može da se upravlja glasom i pokretima lako se povezuje sa pametnim telefonima i može da se koristi za kontrolu svih funkcija komfora u automobilu.

SEAT CONNECT aplikacija omogućava napredno povezivanje, praćenje I rukovanje u kombibaciji sa pametnim telefonom uz korišćenje i glasovnih komandi. U standard je i FULL Link funkcija za praćenje svih informacija o vozilu. FULL LED spoljna i unutrašnja svetla su u standardu. Prilagodljivi ekran virtualnog kokpita može da prikazuje navigacionu mapu, sisteme asistencija, omiljenu muziku, sve ono što čini vožnju udobnijom, zanimljivijom I lakšom. Novi Leon na srpsko tržište dolazi u varijantama benzinskih motora snage od 90 KS do 150 KS, dizel motorima snage od 115 KS do 150 KS, kao i u hibridnoj varijanti snage 150 KS. Promotivna početna cena za osnovni model novog Leona je od 15.990 EUR.

IMG 20200928 111831

SEAT sa novim Leonom očekuje nastavak uspešnog poslovanja koje je doprinelo tome da u poslednje tri godine bude najbrže rastući automobilski brend u Evropi.

Novi SEAT Leon se proizvodi u fabrici u Martorellu, mestu pored Barselone gde se takođe proizvode modeli Arona, Ibiza kao i model Audi A1.

Više informacija možete da vidite na sajtu ili kod ovlašćenih SEAT dilera.