NIS - Platite gorivo direktno iz automobila

Svim ljubiteljima vožnje i četvorotočkaša kompanija NIS omogućila je da na pouzdan, brz i bezbedan način plate gorivo, i to, po prvi put u Srbiji, bez napuštanja vozila

Prateći digitalne svetske trendove, NIS je razvio aplikaciju Drive.Go, koja korisnicima omogućava da plate gorivo bez odlaska na kasu

Ovakav način plaćanja nije samo inovacija koja olakšava život vozačima, već je i odličan način zaštite tokom pandemije, kada je smanjenje broja kontakata važna mera prevencije. Drive.Go mobilna aplikacija može se preuzeti sa Google Play-a ili Apple Store-a, a prilikom registracije potrebno je uneti broj bankarske kartice kojom želite da obavljate plaćanje.

Korišćenje aplikacije je veoma jednostavno. Na benzinskoj stanici, pre samog točenja goriva, potrošač pokreće aplikaciju i skenira QR kod koji sa nalazi na točionom mestu, direktno iz automobila. Nakon točenja potrebne količine goriva, klikom na dugme Plati, potrošač završava proces kupovine i plaćanja na brz i bezbedan način. Spremni ste da nastavite svoj put!

Dodatne informacije o načinu korišćenja Drive.Go, kao i spisak benzinskih stanica na kojima je ova usluga omogućena, dostupno je na potrošačkim sajtovima NIS-a, www.nispetrol.rs i www.gazprom-petrol.rs kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije: 08 0000 8888. Istovremeno, kompanija NIS stalno radi na povećanju broja benzinskih stanica na kojima će korisnici moći da izvrše plaćanje putem aplikacije, kako bi ova moderna usluga bila dostupna što većem broja potrošača širom naše zemlje.