Nedelja čuda u Fiat i Jeep salonima

Ove nedelje u svim Fiat i Jeep salonima u toku je “nedelja čuda”. Sada već tradicionalna “noć čuda” je ove godine preimenovana i transfomisana u “nedelju čuda” kako bi lakše mogle da se ispoštuju sve preporuke o što manjem okupljanju u zatvorenom prostoru

Gužve u Fiat salonima će sigurno biti jer ponuda interesantnih modela po veoma primamljivim cenama je velika. Pored Fiat automobila, popusti su spremni i za Jeep program 

Kompanija FCA Srbija od 22. do 28. juna organizuje manifestaciju Nedelja čuda u svim ovlašćenim dilerstvima širom Srbije, nudeći velike popuste za modele iz svoje game. Nedelju čuda posetioci mogu da iskoriste i da se bolje upoznaju sa novitetima Fiat 500 mild hybrid, kao i sa evropskom verzijom modela Jeep Compass. Zahvaljujući proizvodnji u Evropi Compass nema carinu i u najvišem novou opreme Limited košta 22.990. Model Renegade sada može da se kupi po ceni od 19.900 evra.

fiat nedelja cuda 2020 7

Pored ovih modela najveću pažnju posetilaca će svakako da privuče model Tipo u svoje tri karoserijske verzije. Fiat Tipo u sedan verziji startuje već od 10.990 evra, i to za model sa znatno višim paketom opreme od bazičnog, a koji podrazumeva: Kožni volan i ručica menjača, Bluetooth, Tempomat, City brake assist, Limitator brzine, Manuelni klima uređaj, Treći naslon za glavu pozadi, 6 vazdušnih jastuka, Zadnji parking senzori, Svetla za maglu, Čelične felne 16 inča...

fiat nedelja cuda 2020 10

Najpovoljnija ponuda trenutno u C segmentu je Fiat Tipo u hečbek verziji, koji startuje sa cenom od 11.490 evra. Ovaj model po toj ceni stiže uz sledeću opremu: Multimedijalni touchscreen uređaj od 5“, Kožni volan i ručica menjača, Tempomat, Manuelni klima uređaj, Prednji naslon za ruku, Sedište vozača podesivo po visini, 6 vazdušnih jastuka, Zadnji parking senzori, Zadnji elektro podizači stakala, Elektro podesivi retrovizori sa odmrzavanjem, Zatamnjena zadnja stakla, Aluminijumske felne 16 inča, LED dnevna svetla...

fiat nedelja cuda 2020 5

Kompaktni SUV model Fiat 500x sa bogatim paketom opreme tokom Nedelje čuda se nudi po ceni od 15.990 evra. Pored navedenih prostupačnijih modela tu je i niz atraktivnih popusta za odmah dostupna vozila iz viših segmenata (Jeep Grand Cherokee, Jeep Cherokee, Jeep Wrangler, Alfa Romeo Stelvio i Alfa Romeo Giulia) gde se popusti kreću i do 7.000 EUR u odnosu na redovne uslove. 

Akcija za FIAT 500L u septembru

fiat nedelja cuda 2020 9

Posetu Nedelji čuda smo iskoristili da saznamo još neke pojedinosti, a sagovornik nam je bio direktor prodaje, gospodin Igor Ševo:

Zbog specifičnih okolnosti ove godine je akcija produžena na sedam dana. Kakav je odziv posetilaca bio proteklih godina, a kakav očekujete ove godine?
Ovo je peto izdanje ovog komercijalnog dešavanja koje se ove godine zove Nedelja čuda, a logično je da smo ovom akcijom zadovoljni jer je ponavljamo iz godine u godinu. Ova godina je specifična zbog situacije vezane za kovid i zbog samih preporuka za okupljanje u jednom salonu. Proteklih godina smo tokom tih 25 sati imali velike gužve, pa smo sada celu akciju produžili na nedelju dana. Ove godine će posetti doprineti i to što je ove godine, nažalost, otkazan Salon automobila, pa nismo ponudu mogli svima da prikažemo ranije.

Pomenuli ste Sajam automobila. On je najavljen za septembar. Da li neko ko u ovih nedelju dana ne stigne da poseti neki od salona, može da se nada nekim sličnim popustima i tokom Sajma?

Ono kako se meni trenutno čini i kakvo mišljenje trenutno preovladava, je da Sajma ove godine neće biti. Iz prostog razloga što bi došli u situaciju da u svega šest meseci imamo dve sajamske manifestacije, a sledeće godine je na redu Međunarodni sajam, koji je sam po sebi značajniji, oko njega se svi više potrude, a i ponuda noviteta je veća. Prvi kvartal, odnosno početak godine, je vreme kada većina ljudi planira kupovinu novog automobila da bi na godišnji odmor otišla novim kolima, a tada je i rentakar sezona. Ništa od toga se ove godine nije desilo, a da li bi moglo da se oproavi tokom Salona u septembru – po nama definitivno ne.

Vidimo da je ponuda tokom Nedelje čuda veoma bogata i primamljiva, ali nema Fiata 500L?
Fiat 500L je trenutno u potpunosti lociran na flotne kupce. Tokom septembra krećemo sa jednom akcijom za 500L, koja je već pripremljena, ali ne želimo da je mešamo sa ovom akcijom u toku Nedelje čuda.