Nova Mokka definiše budući Opel dizajn

Sledeća Opel Mokka biće prvi model koji će pokazati novo lice nemačkog brenda. Poput kacige, zaštitni vizir koji integriše rešetku, farove i logo marke u jednom jedinom modulu, prekriva novo Opelovo lice.

Prva generacija Opel Mante inspirisala je početni koncept ove elegantne karakteristike: za novu Mokku dizajneri su opet iskoristili Mantinu rešetku sa dvostrukim modulima farova na crnoj površini, uokvirenim tankom hromiranom lajsnom.

Iako je još nismo videli nova Opel Mokka će definisati budući dizajn nemačkog brenda. Opelovi dizajneri najavljuju da nijedan suvišni ukras ne ometa fokus na čistoj, ravnomernoj površini koja savršeno integriše farove. Legendarni Opelov amblem munje ponosno dominira centrom. Izgleda čisto i precizno, savršena kombinacija s novom Mokkom koja će imati samo visokokvalitetna LED svetla, kao i najnovije generacije IntelliLux LED® matrix farove - istinski sjaj u ovom segmentu. Opel Vizor postaće zaštitni znak svih Opelovih modela tokom 2020-ih sa idejom daljeg udruživanja vrhunskih tehnologija.

nova opel mokka 1

Novo lice Opel brenda sledi filozofiju kompasa. Nova generacija Mokke po prvi put će pokazati novi izgled sa prednje i zadnje strane, koji će imati i budući Opelovi modeli. U dizajnerskom kompasu dve linije se presecaju sa Opelovom munjom u sredini, tako da amblem marke sve više postaje središnja karakteristika. Sada oštriji i jasniji znak na haubi, koji je tipičan za najnovija Opelova vozila, nastavlja se ispod munje i određuje vertikalnu osu. Karakteristična grafika u obliku krila LED dnevnih svetala, koju će zadržati i svi budući Opelovi modeli, simbolizuje horizontalnu osovinu.