Škoda – Prodaja automobila preko interneta

AUTO ČAČAK sada nudi vozila sa lagera svim klijentima online. Ponuda modela koji su odmah dostupni za isporuku se u ovom trenutku sastoji od 200 vozila

AUTO ČAČAK je svom prodajnom portfoliju dodao i mogućnost online odabira vozila. Na oficijelno internet stranici, pored informacija o trenutnim akcijama i popustima, možete naći ponudu modela koji su odmah dostupni za isporuku. Kupovinu automobila smo učinili jednostavnijom, bržom i udobnijom. I baš kao što slogan ŠKODA brenda kaže Simply Clever, našli smo način da klijentima ponudimo jednostavnu i pametnu kupovinu.

Oc 034

Na www.skoda-auto.rs možete videti koja su to vozila odmah dostupna za isporuku. Prikazano je svako dostupno vozilo, a zahtev za dostavljanje ponude možete poslati odabranom ŠKODA dileru. Odabirom vozila za koje ste zainteresovani, otvara se stranica na kojoj je detaljna specifikacija. Automobili se mogu filtrirati prema različitim kriterijumima, kao što je naziv modela, cenovni rang, vrsta pogona, transmisije, boja i sl. U okviru aplikacije posebno su istaknuti automobili koji trenutno imaju akcijsku cenu.

Zainteresovani klijenti mogu dobiti sve informacije na zvaničnom Škoda sajtu.