Opel je dalje na raspolaganju svim svojim klijentima

Iz Opela poručuju da su i u novonastalim uslovima tu za svoje kupce. Možete ih kontaktirati telefonom ili e-poštom za prodaju novih ili polovnih automobila i ako je potrebna mobilnost u kratkom roku.

Servis je takođe otvoren. Kupci mogu dogovoriti telefonom, e-poštom ili aplikacijom „myOpel“, provere, mali ili veliki servis, popravke ili procene oštećenja.

Iz predstavništva nemačkog proizvođača poručuju da je snabdevanje originalnim rezervnim delovima Opela osigurano i određene kampanje se nastavljaju kako je planirano.
Kupci mogu da dovezu svoje automobile većini ovlašćenih servisera na pregled posle zimskog perioda. Neki servisi čak obavljaju i manje poslove. Informacije o radnom vremenu najbližeg ovlašćenog servisa koji radi, kao i zakazivanje dolaska, svi zainteresovani kupci mogu da obave preko LINKA

Opel Service 511665

Ukoliko neko od kupaca nije u mogućnosti da u predviđenom roku dođe na servis, tolerisaće se 10% prekoračenja na osnovu pređene kilometraže, a u slučaju da vozilo zahteva raniju zamenu ulja, ograničenje iznosi 10% od do tada pređenih kilometara od prethodne zamene ulja. Prekoračenje će se tolerisati do ukidanja posebnih propisa vezanih za COVID-19.
„Opel je uvek tu za kupce“, rekao je Nenad Buha, menadžer prodaje Opel Srbija. „Većina naših dilera radi, u skladu sa svim higijenskim zahtevima.

Opel Service 506393 0