Nissan – Novi Juke je predstavljen u Srbiji

Druga generacija Nissan-ovog popularnog kompaktnog krosover modela Juke nedavno je debitovala na srpskom tržištu. Početna cena za Juke u paketu opreme Visia iznosi 17.100 evra

Novi Nissan JUKE opremljen je brojnim naprednim tehnologijama za pomoć u vožnji i mogućnostima multimedijskog sistema stvorenim da svako putovanje učine sigurnijim, jednostavnijim i ugodnijim

Revolucionarni JUKE prvi put je predstavljen pre deset godina, a dosad je širom sveta prodato 1,5 miliona primeraka, te je stvorio novi segment kompaktnih crossover SUV vozila koji od tad uključuje sve više vozila te vrste

novi nissan juke (1)

Potpuno novi JUKE zadržao je isti stil, ali sad uključuje niz naprednih tehnologija koje ga čine najpovezanijim Nissanovim automobilom. Pogonski sklop takođe je vrlo napredan, a uključuje benzinski turbomotor smanjenog obima koji je ujedno kompaktan, lagan, snažan i štedljiv. Za sada je za pogon zadužen samo jedan motor, a to je trocilindraš od jednog litra radne zapremine I 117 konjskih snaga. Po prvi put je moguće naručiti JUKE sa menjačem sa dvostrukim kvačilom i sedam brzina, ili sa manuelnim menjačem.

novi nissan juke (4)

19-inčne felne doprinose impozantnom i sportskom izgledu novog modela JUKE. „Lebdeći”, plutajući krov i oštri nabori bočnih linija donose izgledu novog modela JUKE novi nivo prefinjenosti. Paleta od 11 boja karoserije u kombinaciji s tri kontrastne boje krova osigurava prepoznatljivost novom modelu JUKE, a boje karoserije, krova i unutrašnjosti mogu biti ujednačene ili kontrastne. Novi JUKE ima i obnovljenu unutrašnjost koja je sada modernija, prostranija, kvalitetnija i nudi više tehnologije. Ima više prostora i za putnike i za njihove stvari te se prostor za kolena na zadnjoj klupi povećao za 5,8 cm, prostor za glave pozadi za 1,1 cm, a kapacitet prtljažnika porastao je za 20 % pa sada iznosi 422 l.

novi nissan juke (8)

Novi dizajn unutrašnjosti uključuje luksuzne materijale i ambijentalno osvetljenje, što doprinosi stilu i većoj udobnosti. Novi mekani poklopci intrumentne table, obloga vrata i tepisi doprinose premium osećaju. Sedišta izrađena u jednom komadu automobilu daju sportski izgled i mogu biti presvučena Alcantarom ili kožom. Osim dobrog izgleda i velike udobnosti, prednja sedišta u određenim nivoima opreme uključuju i inovativni audiosistem Bose Personal Plus sa zvukom visokog kvaliteta koji vas okružuje. Njime možete upravljati uz pomoć „lebdećeg” 8-inčnog ekrana multimedijskog sistema koji vam pruža jednostavan pristup uslugama NissanConnect.

novi nissan juke (2)

Za vlasnike koji žele svom automobilu dodati nešto drugačije i prilagoditi ga svojm stilu, nivo opreme N-Design zajedno s poznatim nivoima Visia, Acenta, N-Connecta i Tekna nudi najbolji paket za personalizaciju novog Jukea. Serijska oprema N-Design uključuje impozantne 19-inčne aluminijske felne, dvobojnu karoseriju i ukrasne elemente karoserije, koje vozilu daju sportski i dinamični izgled. Nivo opreme N-Design ukupno nudi 20 kombinacija za personalizaciju spoljašnjeg i unutrašnjeg izgleda.

novi nissan juke (3)

Novi Nissan JUKE opremljen je brojnim naprednim tehnologijama za pomoć u vožnji i mogućnostima multimedijskog sistema stvorenim da svako putovanje učine sigurnijim, jednostavnijim i ugodnijim. Sigurnosne funkcije uključuju inteligentni sistem kočenja u hitnom slučaju s prepoznavanjem pešaka i biciklista, inteligentni adaptivni tempomat, sistem za prepoznavanje saobraćajnih znakova, inteligentni sistem za vraćanje u voznu traku, upozorenje na nadolazeći saobraćaj pozadi, kao i inteligentni nadzor mrtvog ugla.