Startovao je prvi BMW Lifestyle shop u Srbiji

BMW Srbija lansirao svoj prvi online shop za BMW, MINI i BMW Motorrad Lifestyle kolekcijuBMW Srbija lansirao svoj prvi online shop za BMW, MINI i BMW Motorrad Lifestyle kolekciju

BMW Srbija lansirao je zvaničan online shop, gde će biti dostupni artikli iz aktuelnih BMW, MINI i BMW Motorrad kolekcija. Poznat po inovacijama, BMW je i prvi među automobilskim brendovima u Srbiji, omogućio ljubiteljima svojih brendova online kupovinu, te će svi zainteresovani moći da poruče željene artikle putem interneta. 

Na raspolaganju su originalni BMW i MINI aksesoari - kolekcije kofera, odevnih predmeta, minijatura automobila, novčanika, dečijih gurlica. Poseban segment čine BMW Motorrad aksesoari, tako da će i ljubitelji BMW dvotočkaša moći da poruče kompletnu moto opremu.

BMW ONLINE SHOP (10)
BMW ONLINE SHOP (2)

Klijenti sami odlučuju da li će plaćanje izvršti online ili pouzećem, nakon što im kurirska služba dostavi tražene artikle. Online shop prihvata sve vrste platnih kartica, a za sve porudžbine u vrednosti preko 10.000 rsd isporuka je besplatna.

BMW online shop je dostupan na oficijelnom BMW sajtu

BMW ONLINE SHOP (8)
BMW ONLINE SHOP (7)

close

Prijavite se i saznajte prvi!

sve o novom broju DriveIn magazina!

U svakom trenutku se možete odjaviti sa liste