HONDA – Predstavljen prvi hibridni model CR-V

Predstavništvo Honda automobila za Srbiju je za klijente i predstavnike medija upriličilo prezentaciju Honda hibridnih tehnologija u prvom hibridnom modelu Honda CR-V

Takodje, pored prezentacije prve hibridne verzije popularnog SUV modela, Honda Srbija je najavila i decembarsku akciju sa nižim cenama za modele sa lagera

Kada je u martu 2019, na Međunarodnom Salonu automobila, HONDA Srbija premijerno predstavila prvi hibridni CR-V model, u nekoliko sajamskih dana ceo lager ovog modela je rasprodat. Ovo je nedvosmisleno pokazalo da tržište Srbije želi hibridne tehnologije kao i da su Honda vozači svesni značaja prelaska na hibridni pogon u cilju zaštite šivotne sredine, smanjenja potrošnje goriva, a bez ikakvog gubitka u voznim performansama. Honda Srbija je najavila i specijalnu decembarsku ponudu vozila sa lagera koja donosi popuste od 2.000 do 3.700 eura za modele.

Honda CR V hibrid (2)

HONDA CR-V Hibrid poseduje benzinski motor i dva električna motora. Hondin dvolitarski benzinski motor s Atkinsonovim ciklusom rada je u sprezi sa pomenuta dva električna motora od kojih je jedan propulzijski motor, a drugi električni motor generator. Njima upravlja Honda i-MMD tehnologija (intelligent Multi Mode Drive technology), koja automatski prebacuje između tri načina vožnje – električnog, hibridnog i klasičnog - kako bi na najbolji način optimizovala performanse i efikasnost.

Press centar Honda CR V Hybrid (4)

CR-V Hibrid poseduje benzinski agregat od 145KS i elektro motor od 184KS. Kada je u pitanju potrošnja goriva i emisija CO2, model sa prednjim pogonom ima emisiju CO2 od 120g/km i prosečnu potrošnju goriva od 5.3l/100km. CR-V Hibrid sa pogonom na sva četiri točka ima emisiju CO2 od 126 g/km i kombinovanu potrošnju goriva od 5,5l/100 km.

Press centar Honda CR V Hybrid (2)

U standardu kod ovog modela je HONDA Sensing – sistem prevencije sudara, sistem upozorenja napuštanja saobraćajne trake, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, inteligentni limitator brzine i drugo. Početna cena modela HONDA CR-V 2.0 HYBRID ELEGANCE e-CVT iznosi 36.590,00€.

Press centar Honda CR V Hybrid (5)

O ponudi možete više saznati na posetom Hondinih salona u Beogradu i Novom Sadu, ili na OVOM LINKU

Press centar Honda CR V Hybrid (1)