Mol Srbija olakšava kupovinu vinjeta

Kompanija MOL Srbija i mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine potpisale su sporazum o nastavku saradnje koji će putnicima širom Srbije omogućiti kupovinu mađarskih e-vinjeta i HU-GO e-putarina

Ova usluga će moći da se izvrši na dodatnih 10 servisnih stanica MOL Serbia, čime će se ukupan broj prodajnih mesta za mađarsku kompaniju povećati na 15.

Povodom potpisivanja sporazuma o nastavku saradnje, događaj je organizovan na MOL Serbia servisnoj stanici u Kragujevcu, u prisustvu Zoltana Garaija, finansijskog direktora kompanije MOL Serbia i Dr. Tamás Bartala, direktora mađarske Nacionalne službe za naplatu putarine. „Sve veći broj potrošača nam ukazuje svoje poverenje, a MOL Serbia je kompanija koja konstantno radi na unapređenju svojih usluga i brine o njihovim potrebama. Proširenjem broja prodajnih mesta želeli smo da im omogućimo ugodno putovanje u Mađarsku bez potrage za vinjetama. Uz jednostavnu proceduru i u dinarima vozačima su vinjete dostupne na našim stanicama širom Srbije“, izjavio je Zoltan Garai, finansijski direktor MOL Serbia.

MOL Serbia servisna stanica u Kragujevcu

Dr. Tamás Bartal izjavio je: „Slično kao u Srbiji, Mađarska ima više komšijskih zemalja čime je postala zemlja tranzita. Upravo zbog toga, naša zemlja je odlučila da poveća svoju internacionalnu aktivnost i usmeri svoj fokus na komfor i specijalne potrebe stranih potrošača. Mađarska Nacionalna služba za naplatu putarine sprovodi svoje poslovanje na 328 prodajna mesta i upravo je, zahvaljujući saradnji sa MOL Serbia, udvostručila svoju mrežu u Srbiji na 20 jedinica“.

Dr

MOL Serbia je prema dosadašnjem sporazumu, svojim potrošačima nudila mogućnost kupovine vinjete na servisnim stanicama u Beogradu – Braće Jerković, na dve servisne stanice u Subotici, i po jedna na Horgošu i u Novom Sadu. Mađarske vinjete biće dostupne na stanicama širom Srbije, između ostalih, na MOL servisnim stanicama u Nišu, Jagodini, Šapcu i Odžacima.