Da li ste probali Drive Cafe kafu?

Kafu na benzinskim pumpama većina vozača kupuje samo usput, ili kada nema nema drugog mesta gde može da se poruči dobra kafa. Naravno, to važi samo za one koji još nisu probali Drive Cafe kafu na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama

Na svetu postoje dve vrste vozača – oni koji voze da bi stigli od tačke A do tačke B i oni kojima je važnije da između te dve tačke uživaju i stvaraju nove uspomene. Slično je i sa ljubiteljima kafe – jedni je piju iz praktičnih razloga, dok je drugima svaki gutljaj prilika za hedonizam. NIS Petrol i GAZPROM pomirili su ove dve želje potrošača: ljubav prema putovanjima i strast prema vrhunskoj šoljici kafe. Tako je nastala Drive Cafe kafa, omiljeni izgovor za predah na putu brojnim avanturistima na točkovima, ali i povod za uživanje u izvanrednom kvalitetu.

solja

Ovaj napitak raskošne arome vodi poreklo iz najstarije pržionice u Italiji, tradicionalne kolevke espresa, a tajna njegovog vrhunskog ukusa skriva se kako u recepturi, tako i u specifičnom načinu pripreme. Drive Cafe kafa sastavljena je od mešavine zrna arabike i robuste, koji joj daju slatku notu i intenzivan ukus, a jedinstven način pripreme koji se sastoji iz zasebnog prženja svake sorte na optimalnoj temperaturi, omogućava da svaka sorta kafe razvije prepoznatljiv i pun ukus. Naknadnim mešanjem u tačno određenoj srazmeri, Drive Cafe kafa dobija neponovljivu bogatu aromu, što je čini nezaboravnim delom svakog putovanja.

Upravo ovaj blend espresa izabran je od strane više stotina poznavalaca kafe u Srbiji na blind taste testu i to u izboru od čak 32 različite ekspertske mešavine. U neodoljivoj aromi Drive Cafe kafe možete da uživate u najvećem coffee shop-u u Srbiji na više od 300 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije.
Opširnije možete pročitati na sajtu NISPETROL.RS