Honda – Poziv ljubiteljima dvotočkaša na druženje

Honda Srbija već petu godinu za redom partner je najvećeg “enduro” moto događaja u Srbiji - Xross Challenge

Trka će biti održane od 14. do 16. juna 2019. na Tari, u mestu Kaluđerske bare, a poziv važi za sve, bez obzira koji motockl voze

Ove godine, po prvi put, Xross Challenge u saradnji sa Honda Srbija priprema specijalni Honda poligon na kome će vozači adventure motora, bez obzira na marku, moći da testiraju svoju spretnost. Testiranje na Honda poligonu će se održati u petak 14. juna 2019. godine od 19 časova. Poligon se nalazi pored “Race office” Xross Challenge trke na Kaluđerskim barama, a na poligonu će biti prisutni i iskusni instruktori koji će učesnicima pokazati kako da se bolje snađu u vožnji van asfalta. Honda Srbija je pripremila i nagrade za vozače koji budu najspretniji na poligonu.

HONDA Xross Challenge 1

Trkaće biti održane od 14. do 16. juna 2019. na Tari, u mestu Kaluđerske bare, i to u tri kategorije klasifikovane po težini:
- Klasa PRO – za iskusne, fizički i mentalno spremne vozače sa već savladanim “hard-enduro” tehnikama i veštinama, kao i visokim pragom bola i izdržljivosti.
- Klasa EXPERT – za srednji nivo “hard-enduro” vožnje. Vozači moraju imati pristojno iskustvo u vožnji po teškim terenima, dobru fizičku i psihičku formu neophodnu za savladavanje 90km teškog terena. Ovo je klasa za napredne vikend vozače.
- Klasa HOBBY – za vozače koji vikendom voze neki oblik “hard endura”, ali klasa koja nije za početnike.

HONDA Xross Challenge 3