MINI – Niže cene za Black Edition modele

Popularni MINI jeod 5. juna dostupan kao Black Edition po posebno povoljnim uslovima kupovine i to za modele MINI ONE od 19.990€ i MINI Cooper Countryman od 26.990€.

Pored cene od 19.990€ MINI ONE u Black Edition verziji je posebno interesantan u varijanti otplate uz mesečnu ratu od 139€.

Akcijski MINI ima benzinski motor zapremine 1.499 ccm sa 102 KS, a od dodatne opreme izdvajaju se crna metalik boja, aluminijumske felne od 16 inča „Victory spoke black“, zadnji parking senzori, svetla za maglu, sportski multifunkcionalni kožni volan, senzor za kišu, a poseduje i paket unutrašnjeg LED osvetljenja.MINI Countryman Black Edition, jedini SUV u MINI porodici, idealan jeza urbanu sredinu i ujedno za vožnju van asfalta, a izdvaja se cenom od 26.990€ i prvim plaćanjem od 2.520€.Ima benzinski motor od 1499 ccm sa 136 KS, a od dodatne opreme izdvajaju se crna metalik boja i aluminijumske felne od 18 inča “Pin spoke black”, LED svetla, svetla za maglu, senzori za kišu, zadnji parking senzori i sportski multifunkcionalni kožni volan.

MINI Black Edition 1

Do novog MINI automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila Premium Selection. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi MINI automobil po najpovoljnijim uslovima.

Saznajte više o MINI BLACK EDITION akciji na www.mini.rs

MINI Black Edition 3