BMW Motorrad – Sezona na dva točka može da počne

BMW Srbija je u sredu 24. aprila tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, organizovao BMW Motorrad skup povodom otvaranja sezone na placu ispred Delta Motors salona automobila

Oko 250 ljubitelja dvotočkaša i predstavnika medija uživalo je u druženju uz dobar roštilj i muziku, a imali su priliku i da se bolje upoznaju sa aktuelnim modelima BMW motocikala

BMW već četiri godine na proleće organizuje druženje sa ljubiteljima dvotočkaaša, čime se simbolično označava početak nove sezone. Organizatore je i ove godine poslužilo lepo vreme. Organizovane su zanimljive vožnje po specijalnom poligonu, animacije kaskadera, a najbolje su čekale posebne nagrade. Manifestaciju su, i ove godine, svojim prisustvom podržala brojna moto udruženja, asocijacije, ljubitelji dvotočkaša motocikala kao i najverniji poštovaoci BMW Motorrad brenda.

6

BMW Srbija je prisutne podsetila da od 2019. godine važi 5 godina garancije u BMW Motorrad programu, a da je za finansiranje motocikala aktuelan program finansiranja 3asy Ride koji omogućava kupcima da uz atraktivne mesečne rate lako dođu do BMW motocikla. Ovaj program, takođe, klijentima omogućava da posle tri godine vožnje motocikla izaberu jednu od tri opcije - mogu da otkupe svoj motocikl, vrate ga i izaberu novi ili nastave otplatu preostale vrednosti motocikla.

16

Prilikom kupovine aktuelnih modela BMW Motorrad programa, za svakog klijenta obezbeđen je i BMW individualni Skill ride training, a Delta Motors je i ove godine svim posetiocima obezbedio pogodnosti za kupovinu dodatne opreme i proizvoda BMW Motorrad Lifestyle asortimana do sredine maja.

3
8