BMW - X7 čeka spreman u salonima

Najnovijim modelom X game, koji je publici u Srbiji premijerno predstavljen na Međunarodnom Salonu automobila u Beogradu - BMW X7, BMW je učvrstio svoju poziciju vodećeg proizvođača SUV vozila na globalnom nivou

Ovaj model je sada dostupan za test u Delta Motors salonu automobila u Beogradu, a njegova početna cena iznosi 89.990€.

BMW X7 je prvi model BMW X game čija oprema odiše luksuznim detaljima, kao što su u modelu BMW Serije 7. U standardnoj verziji dolazi sa sedam sedišta i najveći je X model - dugačak 5,15m, sa kapacitetom prtljažnika od 2.120 litara (sa oborenim sedištima). Uz doplatu se može dobiti drugi red sedišta u komfornoj verziji i tada automobil ima ukupno 6 sedišta, ali su u drugom redu sedišta sa svim podešavanjima.

P90326027 highRes the first ever bmw x

U ponudi su dva paketa opreme: Design Pure Excellence, koji naglašava elegantan izgled hromiranim elementima visokog sjaja sa prednje i zadnje strane, kao i udobnim sedištima presvučenih Merino kožom. Drugi paket je M Sport koji ističe dinamične performanse ovog modela vizuelnim detaljima kao što su specijalni točkovi od 21” sa alu-felnama, uz M aerodinamični paket i M Sport kočnice sa plavim “čeljustima”. Oprema je luksuzna u pravom smislu te reči, a ovaj model poseduje i akustična stakla, četvorozonski klima uređaj, držače za čaše sa grejanjem i hlađenjem, Bowers&Wilkins 3D Diamond Surround Sistem sa 20 zvučnika i novim 3D Audio sa dijamantskim visokotoncima na krovu. Sedišta sa masažerima i ventilacijom i BMW Display ključ. Dostupan je i sistem za zabavu u drugom redu sedišta, sa dva ekrana osetljiva na dodir.Ovaj model je dostupan za test u Delta Motors salonu automobila u Beogradu, a njegova početna cena iznosi 89.990€.

P90326020 highRes the first ever bmw x

Saznajte više: www.bmw.rs