BMW – Virtuelna realnost stiže u Srbiju

Srbija je četvrto tržište na kojem je BMW uveo sistem virtuelne realnosti, pa na taj način prodajni salon Delta Motors u postavlja nove standarde u premijum segmentu

Važno je naglasiti da je klijent i sam u mogućnosti da konfiguriše svoje vozilo na svom računaru, a nakon toga ga zahvaljujući „Virtual Reality“ sistemu „doživi“ u Delta Motors prodajnom salonu.

Virtualna stvarnost deo je BMW „Future Retail“ programa koji podrazumeva potpuno novo iskustvo klijenta u prodajnom salonu, što se posebno odnosi na klijente luksuznog segmenta. BMW nudi opciju potpune personalizacije vozila, tako da je klijentu omogućeno da izabere tip i boju kože, vrstu šavova, unutrašnje lajsne, točkove, boju vozila, multimedijalne uređaje i slično. Zahvaljujući virtuelnoj stvarnosti klijent se 3D iskustvom rasterećuje svake nedoumice da li je ispravno izabrao sve detalje, da li će sve zajedno dobro izgledati, da li je izbor detalja u enterijeru baš ono što on želi, i to u visokoj rezoluciji i pre nego što njegovo vozilo izađe iz fabrike.

BMW VR 1

Pored digitalnog elementa kupovine, klijentu je na raspolaganju interaktivno iskustvo, pri čemu on konfiguriše automobil kakav želi i vidi ga posle samo nekoliko sekundi. Aplikacija virtuelna realnost BMW Grupe je savršeno rešenje koje omogućava klijentu da doživi jasnu i živopisnu prezentaciju svog vozila. On doživljava svaku, pa i najmanju, pojedinost u vozilu sa velikom dozom realnosti, a može i da izađe iz automobila kako bi pregledao njegov eksterijer. A pored toga što je u mogućnosti da promeni doba dana, može da promeni i okruženje u kojem se vozilo nalazi - od trkačke staze, preko parkinga raskošne vile do planinskog terena.

BMW VR 2
BMW VR 3