Renault & Dacia – Popusti i pokloni

Tokom oktobra Renault i Dacia su za sve kupce putničkih vozila spremili veoma interesantne ponude

Svu kupci Renault automobila dobijaju četiri dodatne zimske gume, pet godina garancije i dodatnu opremu po izboru, u iznosu od 200 evra sa pdv-om

Iz široke ponude Renault finansiranja izdvaja se kredit sa kamatnom stopom 3,99% do 60 meseci uz koji se dobija i polisa kasko osiguraja za prvu godinu, preko Generali osiguranja.Pored ove finansijske ponude Renault nastavlja sa dobro poznatim beskamatnim mikro kreditom u iznosu do 5000 evra na period do 36 meseci.

renault 01

Iz bogate Renault ponude posebno se ističe Clio Limited 1.2 16v opremljen Alu felnama 16”, Multimedijalnim uređajem sa navigacijom i Elektro paketom, a može se kupiti po ceni od 11.300 evra. Takodje je tu i Megane Limited 1.6 Sce 115 po ceni od 13.990 evra, opremljen aluminijumskim felnama, automatskim klima uredjajem i LED dnevnim svetlima u obliku slova C.

DACIA range

Nova Dacia + zimske gume

U susret zimskim mesecima kada su svi vozači dužni da letnje gume zamene adekvatnim zimskim pneumaticima Dacia je spremila posebnu pogodnost za svoje kupce. Svi koji se odluče za kupovinu bilo kog vozila iz Dacija game, nezavisno od vida finansiranja, tokom oktobra mogu da računaju na dodatne 4 zimske gume. Iz Dacia ponude se izdvaja, na našem tržištu veoma popularni Sandero Essential 1.0 Sce 75 koji startuje po ceni već od 8.290 evra, kao i novi Duster Essentail 1.6 Sce 115 po ceni od 12.390 evra, automobil koji spaja udobnost i terenske sposobnosti pravog SUV-a.