Trio Motors - Otvoren SHELL brzi servis

U Novom Sadu je i zvanično otvoren SHELL brzi servis, prvi na celom Balkanu

Ceremoniji otvaranja prvog Shell brzog servisa na Balkanu koja je održana 23. maja, prisustvovale su brojne zvanice iz auto-industrije

Kao plod višegodišnje, odlične saradnje između kompanije Orbico, generalnog uvoznika Shell ulja i maziva za Srbiju, i kompanije Trio Motors, ovlašćenog uvoznika i prodavca ISUZU vozila, ali i servisa za sve tipove japanskih i južnokorejskih vozila, u Novom Sadu je i zvanično otvoren prvi SHELL “brzi servis” na celom Balkanu.

trio motors shell pitstop 03

Tim povodom, najavljeno je širenje mreže Shellovih brzih servisa kao “projekta za budućnost”, kao i planovi servisa Trio Motors iz Novog Sada koji se svojom kvalitetnom i brzom uslugom, odabirom kvalitetnih brendova, kao i članstvom u Shellovoj mreži brzih servisa, izdvaja od ostalih.

trio motors shell pitstop 01

Servis je dizajniran i opremljen po najvišim standardima, sa inovativnim dizajnom „pit stop boxa“, a klijente očekuju i specijalne akcije. Klijenti ne moraju više da čekaju u servisima da se završe druge, složenije popravke kako bi zamenili ulje na svom automobilu. Od sada će to moći da obave u “brzom” Shell servisu, gde osim brzine i kvalitetne usluge, klijente očekuje i tradicionalni kvalitet Shell ulja i maziva.

trio motors shell pitstop 02