Mini –Redizajnirana gama

MINI Srbija je ove godine predstavio restilizovane modele, MINI JCW i MINI Cabrio

Redizajnirani modeli počeli su sa proizvodnjom u martu, a u Beograd su stigli eksponati, pravo sa ženevskog sajma

Redizajnirane Mini modele odlikuju adaptivni LED farovi sa novativnom Matrix tehnologijomkoj povećava vidljivost, istovremeno izbegavajući efekat zaslepljivanja ostalih učesnika u saobraćaju. Zadnja svetla, takođe, imaju novi dizajn i jasan su pokazatelj britanskog porekla, sada se pojavljuju u Union Jack dizajnu sa motivom zastave.

MINI Countryman

Pored restilizovanih modela MINI Cabrio i posebne postavke MINI John Cooper Works, na ovogodišnjem Sajmu automobila u Beogradu, izloženi su i MINI Countryman modeli. Ovaj “veliki” MINI model uvek privlači pažnju ljubitelja kompaktnih SUV modela, a ovoga puta je, u skladu sa svojim avanturističkim duhom, sve posetioce oduševio MINI šatorom koji se postavlja na krov automobila i predstavlja sjajan dodatak za sve one koje vole da produže svoj boravak u prirodi.

MINI Countryman

Izloženi Countryman modeli dostupni su po specijalnim akcijskim cenama, tokom trajanja Sajma, i to: Cooper Countryman za 29.990€, a Cooper D Countryman za 32.880€. Za sve ostale MINI Countryman modele omogućen je popust od 9% sa svega 1,25% kamate.