Jaguar – Kompaktni premijum SUV

Pored proverenih sedana i krosovera F-Pace, najveću pažnju na Jaguar štandu privlači kompaktni E-Pace

Promocija i lansiranje ovog modela, u Srbiji je bila početkom februara 2018, pa je izlaganje na BG Car Show-u nastavak premijerne promocije ovog vozila

British Motors, zastupnik automobila Jaguar, ove godine u Hali 3 Beogradskog sajma premijerno izlaže novi Jaguar E-Pace, model koji pripada kategoriji kompaktnih SUV-ova. Promocija i lansiranje ovog modela, u Srbiji je bila početkom februara 2018, pa je izlaganje na BG Car Show-u nastavak premijerne promocije ovog vozila. Sa početnom cenom od 34.640 eura, svojim izgledom, karakteristikama i tehničkim performansama, ovo je izuzetno konkurentan model u svojoj kategoriji.

P3240330

Model Jaguar F-Pace je izložen uz akcijsku ponudu i specijalnu sajamsku cenu od 55.555 eura. Vrlo atraktivan paket opreme Prestige koji podrazmeva izmedju ostalog: Xenon sa led dnevnim svetlima, kožna sedišta elektro podesiva sa grejačima, rikverc kamera, pokretni panomrama krov, alu felne 19“ i još mnogo toga što će ponudu ovog modela učiniti vrlo atraktivnom. Što se tiče Jaguar game, tu će se još naći i modeli Jaguar XE i Jaguar XF.